MD

Lieve hulpvragers, hulpverleners en donateurs,

Ze noemen mij MD, ben een alleenstaande mama van 2 prachtige jongvolwassen dochters en mijn creatieve schoonzoon die de website heeft gemaakt en gerealiseerd. In 2019 ben ik samen met 9 moderators Geef Niet Op! begonnen op facebook op basis van mijn belastbaarheid i.v.m. dat ik chronisch ziek ben. 

Mijn dochters en schoonzoon doen mij helpen met de Stichting, alles wat ik zelf niet kan vanaf mijn bed/bank. Ik delegeer, ik controleer en in principe kan je aan mij vragen stellen betreft alles wat te maken heeft met de Stichting/hulpvragen en ik beantwoord en hulp met alle liefde.

Huub

Hendrix

Ik ben Huub Hendrix en betrokken bij Stichting Geef Niet Op als penningmeester en algemeen bestuurslid. Als ondernemer ben ik bekend met financiële zaken en regel, samen met mijn vrouw, de financiën voor mijn bedrijven. Geboren in 1962 mag ik mij senior noemen en volgend jaar mijn 60ste verjaardag vieren (feestje!!). Ik kom uit Limburg en  ben getrouwd met Saskia. Zij helpt ook mee bij de stichting, ze verzorgt de pakketten en dat alles verstuurd wordt. 

Ik ben verantwoordelijk voor de centjes bij de stichting en ik zorg voor contacten met bedrijven, instellingen en donateurs  om onze stichting financieel gezond te houden zodat we zoveel mogelijk kunnen helpen waar nodig. Ik ben er ook voor hulp bij opstellen van brieven voor instanties, advies over financiële zaken en tevens voor sociaal emotionele steun (een goed gesprek!). 

Iedereen kan me bereiken via E-mail: penningmeester@stichtinggeefnietop.nl

Nicole

Meijer

Ik ben Nicole Meijer 38 jaar en moeder van 5 kinderen en 2 bonus kinderen.  

Ik ben hoofd-moderator en de brug tussen team en bestuur. Al jaren ben ik vrijwilliger en waarom, omdat ik het hartstikke leuk vind om mensen in armoede of minima te helpen.

Bij mij kan je het aanmeldformulier aanvragen, bij vragen daarover mag je mij altijd mailen en mocht je er hulp bij nodig zijn help ik je graag verder.

Ik krijg veel steun van Roy mijn verloofde, die ook met regelmaat helpt bij de Stichting.

Melroy

Germans

Ik ben Melroy, geboren in 1981 en al vanaf dag 1 moderator/vrijwilliger bij Stichting Geef Niet Op!...

Wat mij trekt hieraan is puur het helpen van mensen en juist hierdoor leer je een heleboel over hoe te handelen in verschillende situaties.

Chantal

de Deugd

Ik ben moderator van de Facebook groep Chronisch ziek forum en Buddy4Life van Stichting Geef Niet Op! Deze groepen zijn er voor mensen die Chronisch ziek zijn en eenzame mensen die graag hun verhaal kwijt zouden willen of steun willen vinden. 

Ik ben nu ongeveer 2 jaar vrijwilligster van de Stichting. Ik ben hier mee begonnen omdat ik graag mensen help. De Stichting heeft voor mij echt een plek in me hart gekregen en ik help met liefde.

Wordt donateur!
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Privacyverklaring